Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üdvözlünk a modabag oldalán!

Üdvözlünk a modabag oldalán!

Nagyon örülünk, hogy ide találtál a modabag oldalára, reméljük sok alkalommal fogsz visszatérni hozzánk.

 

Véleményünk szerint ebben a mai rohanó világban is szükség van arra, hogy a látogatóink, leendő vásárlóink és vevőink megismerjenek minket, bővebb képet kapjanak Rólunk, a cégünkről. Elsődleges feladatunknak tartjuk a vevőinkkel kialakított hosszútávú, szoros kapcsolat kialakítását, az elégedettségre alapozva.

 

Szeretnél többet megtudni az O bag-ről, mint márkáról? A vállalat 2009-ben alakult Michele Zanella padovai születésű vállalkozó “”kombinálható”” karóra ötlete alapján. Az O bag egy igazi olasz életérzés. Könnyed, laza, de még is stílusos és egyedi. Bármilyen kombinációban megálmodhatod saját szettjeidet is, hiszen bármennyi variáció áll rendelkezésedre. Az Új Kollekció darabjai mindig izgalmasak, hiszen folyamatosan bővíthetjük táskáink és variációink számát.


Tudni akarod miként alakítjuk ki a webáruház készletét? 
Nagyon nagy odafigyeléssel kerülnek kiválogatásra azok a termékek, amelyek a webshop kínálatát képezik. Minden egyes táska vagy kiegészítő olyan, mintha a sajátunk lenne, ezért így is kezeljük a szállítás és a csomagolás során." Folyamatosan dolgozunk a kínálatunk bővítésén, és mindig a szezonnak megfelelő kollekcióval várunk...
Tartalomhoz tartozó címkék: #O bag #O Clock