Üdvözöllek

A MODABAG WEBSHOP OLDALÁN!

Nagyon örülök, hogy ide találtál, remélem sok alkalommal fogsz visszatérni hozzánk 🙂 
 
Véleményem szerint ebben a mai rohanó világban is szükség van arra, hogy az online világban is időt szakítsunk arra, hogy a látogatóink, leendő vásárlóink és vevőink megismerjenek minket, bővebb képet kapjanak Rólunk, a cégünkről. Elsődleges feladatunknak tartjuk a vevőinkkel kialakított hosszútávú, szoros kapcsolat kialakítását, az elégedettségre alapozva.
modabagrolunkbag

"Nagyon nagy odafigyeléssel kerülnek kiválogatásra azok a termékek, melyek a webshop kínálatát képezik. Minden egyes táska vagy kiegészítő olyan, mintha a sajátunk lenne, ezért így is kezeljük a szállítás és a csomagolás során."

Pár mondatban szeretném leírni neked a személyes motivációmat:

2016-ban költöztem Olaszországba a férjem után, két gyermekemmel. A kisfiammal még GYES-en voltam, így folyamatosan kerestem olyan lehetőségeket, melyek egy saját vállalkozás beindításához segíthettek hozzá. Mindenképpen valami nagyon olasz dolgot szerettem volna hazavinni 🙂

Mint a legtöbb nő, azonnal elcsábulok a táskák láttán. Így amikor megvásároltam magamnak az első O’bag táskámat, nem is volt kérdés, mivel szeretnék foglalkozni a jövőben.

Sok előkészület után, 2017-ben jött létre a MODABAG Webshop, ahol csak eredeti olasz márkák táskáit, kiegészítőit áruljuk. Nagyon nagy odafigyeléssel kerülnek kiválogatásra azok a termékek, melyek a webshop kínálatát képezik. Minden egyes táska vagy kiegészítő olyan, mintha a sajátunk lenne, ezért így is kezeljük a szállítás és a csomagolás során.

Folyamatosan dolgozunk a kínálatunk bővítésén, és olyan olasz márkák beszerzésén, melyek még Magyarországon nem kaphatóak.

Remélem kellemesen fog telni az idő a webshopban, és sokszor találkozunk még.

A MODABAG nevében üdvözlettel,

Balzano-Mecseki Anikó

NE MARADJ LE AZ ÚJ HÍREKRŐL!

ÍRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE