O’BAG

Ápolási, tisztítási tanácsok

Az O’bag táskákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket időnként érdemes tisztítani , ápolni az alábbi módon:

TÖRÖLD ÁT

Napi szinten át lehet törölni nedves törlőkendővel a táskatestet, ami a kisebb karcokat, szennyeződéseket eltünteti és ragyogóvá varázsolja a táska testet (a táska alján érdemes tesztelni a törlőkendőt, nehogy ártson a táskának). A füleket szintén nedves törlőkendővel lehet tisztán tartani.

FÚJD BE

A táskatestet folyékony zsíroldó sprayvel vékonyan be lehet fújni, aztán áttörölni hogy a makacsabb szennyeződések eltűnjenek (a táska alján érdemes tesztelni a zsíroldó folyadékot, nehogy ártson a táskának).

FÜRDESD MEG

Utána meleg, szappanos vízzel át lehet fürdetni és fejjel lefelé állítva hagyni magától megszáradni. Az eredeti belsőket 40 fokos programon lehet mosni és vasalni.

KEND BE

Havonta egyszer érdemes a száraz táska testet zsírosabb testápolóval átkenni, pár órát állni hagyni, majd meleg szappanos vízzel átmosni (itt is érdemes a táska alján tesztelni a krémet).

ELDEFORMÁLÓDOTT?

JAVÍTSD KI

Sok mindennel pakolod meg az O’BAG táskádat? Behullámosodott a táska test? Erre tökéletes trükk a test forrázása, de sokan félnek tőle, pedig pofon egyszerű és veszélymentes megoldás!
Bármilyen plusz kérdés esetén keress bizalommal!

Lényeges információ, hogy a forrázást nem lehet hosszú perceken keresztül végezni, inkább apránként, több menetben végezd el rajta ezt a módszert. Az alább leírt javaslatok saját tapasztalon alapulnak, így kérlek először mindig óvatosan próbáld ki az itt leírtakat. Csak az O’BAG EVA anyagból készült MINI, CLASSIC, CHIC és FIFTY típusú táskáira vonatkozik a leírás!

Forrázás menete

  • kisebb hullám esetén elég lehet 3 liter víz is, nagyon gázos táskát viszont több fordulóval lehet tökéletesen helyrehozni
  • a víz legyen forrásban, de ne lobogjon, akkor már jó lesz
  • a vizet folyamatosan, lassan öntsd rá, hogy legyen ideje átjárni az anyagot
  • az anyag megpuhul, lehet hajtogatni kényünk-kedvünk szerint, tehát vagy otthagyod a kádban pihenni fejjel lefelé, vagy ahogy én csináltam, kézzel fogtam a megfelelő formában amíg kihűlt